• +31 182 - 602 016
  • info@polderkeuken.nl

Pictures & Plans

Pictures & Plans

BRUIDSFOTOGRAFIE

Elke bruiloft is anders en ieder album is uniek….

Omdat ieder bruidspaar haar specifieke wensen heeft, hebben wij geen ‘one-size-fits-all’ mentaliteit. Er is keuze uit veel verschillende soorten albums en andere presentatievormen, zoals het trouwmagazine en het ‘album on the wall’ of foto’s op een USB.
Ook de stijl en lengte van de reportage kan geheel naar wens ingevuld worden. De fotografe kan vanaf de voorbereidingen ’s morgens aanwezig zijn tot en met het feest ’s avonds laat. Als je slechts een paar momenten op de dag vast wilt laten leggen,dan is dat ook mogelijk.

Foto’s gemaakt door Pictures&Plans geven de speciale sfeer van de dag weer. Zowel in details, emoties, spontane en plechtige momenten, maar vooral de liefde en het plezier tussen jullie op deze bijzondere dag.

Tijdens een persoonlijk gesprek worden jullie wensen besproken en ook na de bruiloft wordt onder het genot van een kopje koffie het album doorgenomen voordat het gemaakt wordt. Hierdoor heb je inspraak in het eindresultaat.
Fotografie is mogelijk in heel Nederland en ook in het buitenland komen wij graag één van de mooiste momenten van jullie leven vastleggen.

  • Contactgegevens

Categorie:ALLE, Foto & Video

Bedrijfsnaam:Pictures & Plans

Telefoon:0624986004

Website:http://picturesplans.com/bruidsfotografie