• +31 182 - 602 016
  • info@polderkeuken.nl

My story design

My story design

Ik ben Mascha Boot, fotografe & designer. Doorzettingsvermogen is mijn tweede naam. Vroeger had ik geen idee wat ik wilde worden. Dat ik creatief was, dat stond zeker vast. Altijd aan het kleuren en knutselen.

In 2016 kocht ik mijn eigen camera en sindsdien zijn wij onafscheidelijk van elkaar. In mijn fotografie zie je verschillende facetten terug. Wat je bij mijn fotografie en designs vooral terug ziet is het verhaal, jouw verhaal, het verhaal achter het ontstaan van de liefde tussen jullie of het verhaal achter jullie kindje. Waarom dit zo belangrijk is? Het is het vastleggen van de herinneringen, de momenten waarin je nu leeft en waar je misschien wel super trots op bent. Dit doe ik op de meest pure en echte manier met het gebruik van natuurlijk licht.

Naast fotografie ontwerp ik ook unieke geboorte en trouwkaarten. Hierbij luister ik naar jullie verhaal en wensen. Daarop maak ik een aantal voorstellen en kijken we wat we kunnen combineren of juist weghalen. Het belangrijkste is dat het jullie kaart is met jullie verhaal. Ik neem jullie mee in het maakproces waardoor je het gevoel krijgt dat je jouw eigen kaart hebt gemaakt.

  • Contactgegevens

Categorie:ALLE, Foto & Video

Website:https://mystorydesign.nl