• +31 182 - 602 016
 • info@polderkeuken.nl

JB Filmproducties

Jullie videograaf is Jan van den Berg. Een beeld zegt meer dan duizend woorden...

JB Filmproducties

JB logo - remake 2015 - Huwelijk in Beeld

jp

Omdat de dag als een film aan jullie voorbij zou kunnen gaan, is het des te fijner om dit op sfeervolle wijze vast te laten leggen.

JB filmproducties filmt en monteert jullie trouwdag.

Daarna krijgen jullie een exclusieve film met professionele beeld- en geluidsnabewerking afgeleverd. De film wordt geleverd op een USB, in een USB-box die speciaal voor jullie gemaakt is.

JULLIE VIDEOGRAAF IS JAN VAN DEN BERG

Jan van den Berg van JB filmproducties werkt met HD en GoPro camera’s van hoogwaardige kwaliteit.

Jan van den Berg

WIJ INFORMEREN JULLIE GRAAG PERSOONLIJK

Wij informeren jullie graag op een persoonlijke manier. Maak daarom een vrijblijvende afspraak: wij kijken samen met jullie naar jullie wensen en wat past binnen jullie budget.

Meer lezen over de pakketten die wij bieden? Lees meer op onze pagina tarieven.

“Op zeer persoonlijke wijze vormen de beelden van jullie trouwdag een film. Niet zomaar een sfeerimpressie, maar een compleet verhaal.”

 • RUIM VOOR DE BRUILOFT…

  …ga ik eerst een kennismakingsgesprek met jullie aan en vertel hoe de dag, in grote lijnen, vastgelegd zal gaan worden. Uiteraard kan ik jullie voorbeelden laten zien van eerder gemaakte reportages. We maken afspraken over tijden, de dagindeling en de kosten. Dit wordt allemaal schriftelijk aan jullie bevestigd.

 • EEN WEEK VOOR DE BRUILOFT…

  …nemen we de dag nog eens door. Mocht je dan over bepaalde items toch van gedachten zijn veranderd, dan is dat uiteraard geen probleem! Het is immers jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat deze wordt vastgelegd zoals jullie dat willen.

 • OP DE GROTE DAG ZELF…

  …houd ik me op de achtergrond. Het is immers jullie dag. Maar ik zorg er uiteraard wel voor dat alle mooie momenten, de sfeerbeelden, de huwelijksvoltrekking zelf, eventuele speeches en sketches geweldig in beeld zullen komen.

 • NA JULLIE BRUILOFT…

  …ga ik aan de slag met de montage van het ruwe materiaal. Binnen zes tot acht weken lever ik jullie eigen, persoonlijke USB met de mooiste momenten geheel gemonteerd bij jullie af.

 • Contactgegevens

Categorie:ALLE, Foto & Video

Bedrijfsnaam:JB Filmproducties

Telefoon:06 48 93 23 94

Website:http://www.huwelijkinbeeld.com