• +31 182 - 602 016
  • info@polderkeuken.nl

De Polderkamer, trouwlocatie

De Polderkamer, trouwlocatie

DE NIEUWE POLDERKAMER – OFFICIËLE TROUWLOCATIE

Omringd door de mensen die voor u het meest betekenen en u het dierbaarst zijn, wilt u die dag ook een trouwfeest om nooit te vergeten. Het feest, waar u altijd van gedroomd heeft.

Bij feest- en trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer in Stolwijk ligt dat feest binnen handbereik. Samen met u stellen wij stap voor stap een volledig programma samen, waarbij op elk denkbaar detail gelet wordt. Bij De Nieuwe PolderKamer verzorgen wij uw volledige bruiloft. Ingetogen of extravagant, alles is bespreekbaar. Of u op die dag catering wilt op de droomlocatie van uw keuze, of dat u een volledig dag- of avondvullend programma kiest bij onze trouwlocatie, deze bijzondere dag zal volledig staan in teken van uw wensen. Wij adviseren u graag en denken met u mee.

Op het gebied van entertainment hebben wij veel te bieden. Door contacten te onderhouden met entertainment- en boekingsbureaus, bestaat de mogelijkheid om ook op dit gebied maatwerk te leveren. Van swingende soul of DJ tot goochelaar of illusionist, u maakt uw wensen kenbaar en wij regelen het voor u.

  • Contactgegevens

Categorie:ALLE, Locatie

Bedrijfsnaam:De Polderkamer, trouwlocatie

Telefoon:0182 - 602 016

Website:http://www.depolderkamer.nl/