• +31 182 - 602 016
  • info@polderkeuken.nl

De Goudse feestwinkel

De Goudse feestwinkel

Stijlvolle ballondecoraties op uw huwelijksfeest!
Voor uw feest of huwelijk kunt u door ons ballondecoraties laten maken voor een extra feestelijk tintje.
Een ballonnenboog voor bij de deur, het oplaten van (milieuvriendelijke) heliumballonnen, of het aankleden van de zaal, niks is bij ons te gek. Bespreek met ons uw wensen, en wij maken speciaal voor u onvergetelijke decoraties. Laat uw gasten verrassen!
Wij hebben inmiddels al ruim 12 jaar ervaring op het gebied van ballondecoraties. Creativiteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken gebruik van uitsluitend hoog kwalitatieve ballonnen van het merk Qualatex.

Decoratie zaal (28) Love dove big (17) Pilaar metallic dubbel just married (3)
De Goudse Feestwinkel is gevestigd aan de Turfmarkt in het hartje centrum van Gouda. Voor alle soorten feestjes en gelegenheden hebben wij vele feestartikelen in huis. Voor een huwelijksfeest hebben wij een grote collectie aan versieringen, bordjes, ballonnen, taartdecoraties, rode lopers, etc. Maar ook voor de vrijgezellenparty bent u bij ons op het juiste adres.
Bel voor meer info 0182-522433

feestwinkel

Huwelijk:
Om uw huwelijksdag een extra feestelijk tintje te geven, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor bij het huis een prachtige boog of ballonpilaren, in de kerk stijlvolle heliumdecoraties, bij het gemeentehuis heliumballonnen oplaten, bij ons bent u aan het juiste adres voor het leveren van ballondecoraties. En als kers op de taart, prachtige ballondecoraties voor de feestzaal, waarmee u als bruidspaar een onvergetelijke indruk maakt bij uw gasten!
Bel ons voor informatie en advies. U bent van harte welkom in onze winkel. Wij kunnen alle mogelijkheden met u bespreken met vele voorbeelden van succesvolle decoraties van eerdere bruidsparen. U heeft bij ons de kleurkeuze uit vele standaard en metallic ballonnen.


Bedrijven:

Een opening van uw winkel of bedrijf? Een speciale actie met als blikvanger een kleurrijke boog bij uw entree? Of u heeft iets te vieren? Bespreek met ons uw wensen, wij zullen u tevreden stellen met onze creaties gemaakt door onze ervaren ballondecorateurs.

 

Kraamfeest & Babyshower:
Een speciale gebeurtenis in uw leven. Dit wilt u natuurlijk vieren met een feest, en de feestelijke aankleding kunt u aan ons uitbesteden. Een mooie ballonnenboog bij de entree, feestelijke heliumdecoraties voor in de zaal, en een prachtige aankleding van uw cadeautafel. Een ding staat vast, wij maken speciaal voor u ballondecoraties op de locatie. U hoeft dus zelf niets te doen!
Informeer naar de vele mogelijkheden.

 

Party’s:
Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid? En u zoekt decoraties voor een extra feestelijk tintje?
Wij leveren ballondecoraties zoals bogen, pilaren, tafeldecoraties, heliumdecoraties, subtiel of opvallend, heliumballonnen, noem maar op!
Bespreek uw wensen, wij staan voor u klaar met een passend voorstel.

 

Een greep van reacties van onze klanten:

Onze gasten waren verrast door jullie prachtige ballondecoraties   ‘Nooit geweten dat ballondecoraties zo betaalbaar zijn’   ‘Heerlijk, wij hoefden niks te regelen op ons feest’   ‘Wij genieten nog steeds na van uw decoraties op de foto’s’

 

  • Contactgegevens

Categorie:ALLE, Bloemen & Aankleding, Locatie, Muziek & Entertainment

Bedrijfsnaam:De Goudse feestwinkel

Telefoon:0182-522433

Website:http://www.degoudsefeestwinkel.nl